Tehdään pieni katsaus raparpereihin!
Mamma-rapsut voivat hyvin pulskasti. Muistuttakaa, että otan näistä pienet alut ja siirrän jonnekin varjopuutarhaan, sillä loppukesällä lehdet ei kestä paahdetta. Lehdethän oli näissä hyvin sileät.
Naapurista saatu ikivanhaan kantaa oleva nyppylälehtinen voi sekin hyvin. Se suutahti viime kesänä siirrosta, mutta sepäs onkin suurentunut talven aikana.
Sitten onkin vuorossa hyvin erikoinen ilmestys - koristeraparperin avautuva lehti on violetti ja samoin avoinna olevat. Samalla nimellä Agrimarketista ostettu koristerapsu on ihan eri näköinen kuin tämä. Ei haittaa :)
Lovely rhubarb - my dad used to grow it, and we always ate it with custard. Can't get it here in Italy - or rather the stuff available here always seems incredibly bitter.
VastaaPoistaHi Sue! :)
VastaaPoistaThose two big ones are my dads actually ;) I love pie made of rhubarb and rhubarb soup! Yummy! :)
But big leafs makes nice efect - Gunnera don't make through the winter so we have rhubarbs instead..